< close

 

Client: Private Client
Contractor: Grovecourt Site Services
Completion Date: February 2006
Download PDF

 


 

Partial refurbishment of a West London terraced house.

This Victorian house was refurbished and adapted to bring as much light into the lower floors as possible. The garden floor now accommodates a playroom and a kitchen/family room leading onto the back garden, allowing a free flow of light and space throughout the rooms. The first floor main bedroom suite was adapted to include a bathroom with steam shower and large cupboards, and other rooms were upgraded to produce a clean modern family house that retained elements of its original character.

Light coloured paints, fabrics, natural stone and timber were selected to emphasise an overall feeling of light and to give a spacious and contemporary feel to the house.